Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/sites/web/bikecommuterbe/subsites/belgianbluebirds.be/wp-content/plugins/oa-social-login/includes/widget.php on line 119
Velofollies 2018 – De activiteiten staan online. – Belgian Bluebirds
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/bikecommuterbe/subsites/belgianbluebirds.be/wp-includes/post-template.php on line 284

Velofollies 2018 – De activiteiten staan online.

Bijna Velofollies time! Bij iedere fietsliefhebber staat januari hoog op de agenda, en niet voor de vele recepties en feestjes.

Het leuke is natuurlijk het bekijken van de de “stalen rossen” en fantaseren over de nieuwe technologie maar er zit nog een heel heel informatief luik aan vast, de activiteiten.

Even een greepje uit het aanbod:

Welke supplementen en recuperatiedranken kunnen nuttig zijn voor mij als wielrenner?

Kunnen supplementen voor wielrenners een meerwaarde betekenen? Welke supplementen kunnen ondersteuning bieden tijdens zware trainingsperiodes of bij vermoeidheid? Ik heb vaak last van ‘verzuurde benen’, is er een Etixx-product dat deze klachten kan verminderen? Kan creatine nuttig zijn voor wielrenners? Wat zijn de kenmerken van een goede recuperatiedrank? Bestaan er verschillende types eiwitten?
Tijdens deze presentatie wordt een antwoord gegeven op bovenstaande vragen en wordt dieper ingegaan op het gebruik van supplementen bij wielrenners. Je komt daarnaast ook meer te weten over het belang van recuperatiedranken en ontdekt welke hersteldrank je best na welk type inspanning kiest.

Of

Het belang van een goede fietspositie. Veelvoorkomende klachten op de fiets en de oplossing!

Vaak worden er vele euro’s besteed aan de ‘perfecte fiets’, maar wordt er niet gedacht aan de juiste positie van deze fiets. Veel renners denken nog steeds dat het normaal is om lichte ongemakken te hebben tijdens het fietsen. Dit klopt niet en vaak zijn klachten juist een indicatie dat er iets mis is met de afstelling van de fiets. Daarom dat het zowel voor recreanten als profatleten belangrijk is om met de juiste fietsafstelling te rijden, dit om klachten te voorkomen en de prestatie te verbeteren.
Tijdens deze presentatie kom je meer te weten over het belang van de juiste fietspositie. Er wordt  ingegaan op de meest voorkomende klachten tijdens het fietsen en de mogelijke oplossingen ervan.

Of

Doen we een Tacx Challenge?

En dat Puck Moonen ook in de buurt is zal natuurlijk wel helpen? 😉

De rest van de workshops, interviews, meet&greet’s zijn te vinden op: http://www.velofollies.be/nl/activiteiten/

Komen we elkaar daar dan tegen?

Over de auteur

Jay Queue

Mentally challenged - cycling - Android - Metal - Breakcore - @8500kortrijk - Beer - Gadgets - @FunkieAngel's bitch - Pedicabo ego vos et irrumabo.