Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/sites/web/bikecommuterbe/subsites/belgianbluebirds.be/wp-content/plugins/oa-social-login/includes/widget.php on line 119
Amstel Gold 2018 – 14 april – Belgian Bluebirds

Amstel Gold 2018 – 14 april

De herfst nadert met rasse schreden en een gevolg is daarvan dat we al lichtjes vooruit moeten kijken naar het voorjaar 2018.  

Vorig jaar is de inschrijvingsprocedure volledig veranderd en is er plaats voor 30 deelnemers in één vriendenteam. Eén van die regels is dat je jezelf niet meer kan toevoegen aan een vriendenteam, je moet worden uitgenodigd door de teamcaptain zelf. Dat wil zeggen dat ik op 2 oktober één, maximaal 2 vriendenteams zal aanmaken. Dus er is plaats voor 60 personen. Vorig jaar waren er 52 ingeschreven op onze lijst. 

Wens je deel te nemen via een BelgianBlueBird lijst, stuur dan een mail naar belgianbluebirds@gmail.com dus NIET via whatsapp of messenger zoals vorig jaar. 

Ik hanteer het FIFO principe, dus de eerste 30 zullen op de eerste lijst komen en nadien op de 2de. Ik ga niet meer personen switchen van de ene naar de andere lijst. Wens je met familie of vrienden samen te rijden, stuur me dan in de mail ook de andere email adressen!

Info

Ook dit jaar zijn er weer zes verschillende afstanden, zodat een ieder de ultieme uitdaging kan aangaan variërend van 60 km, 100 km, 125 km, 150 km, 200 km tot 240 km.

Deelname aan de toerversie van de Amstel Gold Race kost € 46, inclusief € 6 borg. De borg kun je na afloop van de toer terugkrijgen. Je betaalt pas voor deelname nadat je ingeloot bent; aan de inschrijving voor de loting zijn geen kosten verbonden. 

Over de auteur

Kristof De Bruecker

#Freelance #SAP problem solver - Liker of Gadgets - Allergic to wasp - Gentlemen in traffic - Fuelled by #Grinta #strava